/Various ~Childhood Memories (The 90s version) :Παιχνίδια που παίζαμε και που φανέρωναν πολλά για εμάς

Various ~Childhood Memories (The 90s version) :Παιχνίδια που παίζαμε και που φανέρωναν πολλά για εμάς

Γεια σας γεια σας!!Το ξέρω ότι άργησα αλλά ναι κατάφερα να το ανεβάσω. Σήμερα θα μιλήσουμε για παιχνίδια που παίζαμε στα παιδικά μας χρόνια. Προσοχή δεν θα πω για ηλεκτρονικά. Γιατί? Γιατί όσοι ζήσαμε στα 90s είχαμε και πιο αθώα πράγματα να παίξουμε. Τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές. Να πω ότι μου ήρθε αυτή η ιδέα γιατί βλέπω στα στατιστικά ότι σας αρέσουν τα λίγα πιο γενικά άρθρα και γενικά με έχει πιάσει η διάθεση που αναπολώ πράγματα οπότε θα φτιάξω πολλά τέτοια άρθρα. Θα μιλήσω βέβαια για παιχνίδια που δεν υπάρχουν βέβαια γιατί έχω παρατηρήσει κάποια που υπάρχουν ακόμα και δεν έχει νόημα να τα βάλω.Εννοείται ότι θα πω για παιχνίδια που έχουν περάσει απ τα χέρια μου οπότε θα είναι και λίγο κοριτσίστικα απ ότι καταλάβατε. Πάμε να ξεκινήσουμε?

Παιχνίδια που παίζαμε ( The Non- Tech version)

Το πρώτο που θα πω είναι η παλετίνα που είχαμε πάρει και παίζαμε εμείς τα κοριτσάκια(σορρυ στα αγόρια που διαβάζουν). Ήταν ένα παιχνίδια που είχε χρώματα ( σαν σκιές),glitter, αυτοκόλλητα και στένσιλς με μοντέλα και ρούχα και τα ζωγράφιζες σε ότι χρώμα ήθελες. Το συγκεκριμένο παιχνίδι νομίζω μαρτυρούσε την δημιουργική πλευρά κάθε κοριτσιού που το είχε.

Και το κλασσικό τραγουδάκι της διαφήμισης που το αγαπώ!!

Το επόμενο είναι το επιτραπέζιο χτυποκάρδια στο τηλέφωνο που νομίζω αν δείτε το βίντεο δεν χρειάζεται να πω πολλά. Περιμέναμε με αγωνία να μαντέψουμε σωστά και να ακούσουμε το γνωστό « Έχεις δίκιο , μ αρέσεις». Είναι γνωστό ότι κάθε κορίτσι ψάχνει τον πρίγκηπα ακόμα και από μικρή ηλικία. Άλλο που δεν τον βρίσκει ποτέ μελλοντικά. (ουδέν σχόλιο)

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το επιτραπέζιο «Η μικρή πριγκίπισσα» γιατί ποια δεν ήθελε να τα παρατήσει όλα και να γίνει πριγκίπισσα από μικρή? Να πω και μία too much πληροφορία. Τα κοσμήματα που είχε μέσα εμείς τα φοράγαμε και εκτός σπιτιού. Τόσο μπροστά. Ε και τα χάσαμε… :p

Επόμενο είναι το Uno( δεν έχω ιδέα πότε βγήκε) αλλά ήταν το παιχνίδι που πάντα προτιμούσαμε σε μια μεγάλη παρέα και μάλιστα εγώ ειδικά κατάφερα και πήρα το Uno στην Harry Potter έκδοση.(το έχω ακόμα να το ξέρετε). Το συγκεκριμένο δεν φανέρωνε κάτι απλά έχει χαλάσει πολλές παρέες με αυτά τα 4ρια πιστεύω! χαχαχα

 

Συλλογή με τάπες(πόκεμον) και άλμπουμ με αυτοκόλλητα πανίνι( που ήταν προσαρμοσμένα στο κάθε επίκαιρο παιδικό θέμα). Ήταν οι συλλογές που μας έκαναν τελειομανείς γιατί παραδεχτείτε το όλοι δεν θέλαμε να έχουμε κάτι διπλό ή να μην έχουμε συμπληρώσει την συλλογή. Οπότε ή που θα παίρναμε όλα τα γαριδάκια από το μαγαζί της γειτονιάς μας ή που θα παίρναμε τις τύχες( όπως τις λέγαμε).

Τέλος το Ροζ κάστρο- τσαγιέρα. Με σχεδιασμό που το έκανε παραμυθένιο και πολλά εξαρτήματα που δεν είδαμε ποτέ ξανά από τη στιγμή που το βγάλαμε από τη συσκευασία.( κλασσικά πράγματα). Μέσα σε αυτά τα μικρά εξαρτήματα υπήρχε και ένα κλείδι. Το οποίο ξεκλείδωνε ουσιαστικά το κάστρο και αν το έχανες υπήρχε όντως θέμα πράγμα που μας έκανε να προσέχουμε καλύτερα τα πράγματα μας … Να πω επίσης ότι το έχω ακόμα και παίζουν με πολύ ενθουσιασμό τα ανήψια μου.

Ελπίζω να σας άρεσε. Πείτε μου αν ξέχασα κάποιο και ποια είχατε και παίζατε και εσείς. Αν σας άρεσε θα συνεχιστεί η σειρά και θα κάνω και ένα άρθρο με πιο hi-tech παιχνίδια( ναι καλά φαντάζεστε). Μην ξεχνάτε να κάνετε like στην δική μου Facebook Page , στο Instagram και στο youtube και να περνάτε τέλεια!! Ευχαριστώ που το είδατε και τα φιλιά μου!!

Και πριν κλείσω… Έχετε δει ότι φτάσαμε μέχρι και στο youtube ε? Ετοιμαστείτε γιατί έρχονται πολλά βίντεο και εκπλήξεις!!