/Various~ Κακές συνήθειες που έχουμε όλοι( ελπίζω όχι μόνο εγώ )

Various~ Κακές συνήθειες που έχουμε όλοι( ελπίζω όχι μόνο εγώ )

Γεια σας γεια σας και πάλι. Επειδή ξέρω ότι σας αρέσουν τα άρθρα γενικού περιεχομένου είπα να κάνω την διαφορά σήμερα. Θα μιλήσουμε για κακές συνήθειες (ελπίζω όχι μόνο δικές μου) . Νομίζω ότι θα βοηθήσει στο να γνωριστούμε καλύτερα. Οπότε πάμε γρήγορα να αρχίσουμε

Κακές συνήθειες

  • Η πρώτη που θα πω είναι ότι δεν πίνω όσο νερό πρέπει. Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως επαγγέλματος( δηλαδή είτε κάνουν δουλειά σε υπολογιστή , είτε σωματική) κουράζονται και πρέπει να πίνουν το λιγότερο 3 λίτρα νερό για να μπορούν να ανταπεξέλθουν. Έχω την εντύπωση γενικά ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να έφτιαχναν μια μορφή ορού(που να περιέχει νερό) και να πίνουμε με καλαμάκι. Μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα μας
  • Δεν κοιμάμαι όσο πρέπει και σε φυσιολογικές ώρες. Ή θα κοιμηθώ λίγο ή πολύ αργά. Δυστυχώς είμαι από τους ανθρώπους που θα πρέπει να νυστάζω τραγικά για να κοιμηθώ, οπότε ακόμα κι αν πω ότι οκ εγώ σήμερα θα κοιμηθώ νωρίς δεν θα μπορέσω να το κάνω με αποτέλεσμα να κοιμηθώ λιγότερες ώρες. Πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή αυτό.
  • Πίνω αντί για νερό αναψυκτικά. Ναι αυτό είμαι σίγουρη ότι το έχουμε όλοι. Αν και το έχω ελαττώσει πλέον κατά πολύ, δεν μπορώ να το σταματήσω τελείως. Ίσως γιατί έχουμε όλοι την ιδέα ότι μας δίνει περισσότερη ενέργεια το να πιούμε αναψυκτικό αλλά δεν ισχύει.
  • Όταν έχω αγχωθεί για κάτι ή θα βγάζω το μανό από τα νύχια μου ή θα κόβω τις άκρες με ψαλίδα από τα μαλλιά μου. Για κάποιο λόγο νομίζω ότι με ηρεμεί. Επίσης όσοι μου μιλάνε και με βλέπουν να κάνω έτσι νομίζουν ότι απλά δεν τους ακούω αλλά μαντέψτε… σας προσέχω ακόμα καλύτερα.
  • Κοιμάμαι πάντα με το κινητό δίπλα μου. Ναι είναι κακό αλλά δεν μπορώ να κοιμάμαι και να ξέρω ότι το κινητό που δεν είναι δίπλα μου χτυπάει, ή μου έχουν στείλει κάτι που χρειάζεται άμεση απάντηση. Μου έχει συμβεί πολλές φορές και δεν το αποχωρίζομαι πλέον.
  • Είμαι μία γκρίνια από μόνη μου. Αν συμβεί κάποια αναποδιά( αν και εδώ που τα λέμε δεν περνάω και την πιο τυχερή μου χρονιά, και εκεί να τα λέγαμε πάλι το ίδιο θα έλεγα) είμαι ικανή να γκρινιάζω λες και καταστράφηκε ένας κόσμος ολόκληρος.
  • Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι χωρίς να βάλω έστω βάση μακιγιάζ. Θεωρώ πάντα την βόλτα ως ευκαιρία για να πειραματιστώ στο μακιγιάζ και πολλές φορές θα μου πουν ότι είμαι έτοιμη για μια πρόχειρη βάφτιση.
  • Δεν μπορώ να σταματήσω ποτέ να διαβάζω και να μαθαίνω νέα πράγματα. Δηλαδή αν κάποτε με τιμωρήσουν και μου πάρουν όλες τις πηγές διαβάσματος δεν ξέρω πόσο καιρό θα γκρινιάζω. Όταν λοιπόν έχω στο πρόγραμμα να κάνω σεμινάριο για κάτι ή μάθημα να μάθω κάτι. Πάντα μα πάντα θα έχω διαβάσει έστω τα βασικά από πριν. Γι αυτό και οι φίλες μου με φωνάζουν φουλ καμμένη. Υπήρχαν στιγμές που διάβαζα μάθημα της σχολής μου ένα μήνα πριν το κάνω για να ξέρω τι θα μάθω έστω.
  • Πολλές φορές αν έχω αθόρυβο το κινητό μου δεν σηκώνω το κινητό μου. Και όλοι έχουν παράπονα ότι με παίρνουν τηλέφωνο να μου μιλήσουν κι εγώ δεν το σηκώνω και πολλές φορές ξεχνάω και να τους πάρω.  Γι αυτό και πάντα είναι πιο σίγουρο να με βρουν στα social media παρά στο τηλέφωνο μου.
  • Τέλος θα πω το ότι έτσι και γεμίσω χαρτιά το γραφείο μου, δυσκολεύομαι πάρα πολύ να το καθαρίσω. Μπορεί να μου πάρει και βδομάδες!!

Αυτό ήταν. Θέλω οπωσδήποτε να μου πείτε τις δικές σας κακές συνήθειες ή αν έχουμε τις ίδιες. Θέλω πάρα πολύ να τις διαβάσω. Όπως είδατε δεν είναι και τόσο κακές τελικά. Ελπίζω να σας άρεσε. Μην ξεχνάτε να κάνετε like στην δική μου Facebook Page , στο Instagram και πλέον και στο youtube και να περνάτε τέλεια!! Ευχαριστώ που το είδατε και τα φιλιά μου!!