/Various ~ Ταινίες ( νέες ή πιο παλιές) που πρέπει να δείτε + το παράπονο μου

Various ~ Ταινίες ( νέες ή πιο παλιές) που πρέπει να δείτε + το παράπονο μου

Γεια σας και πάλι!! Ψηφίσατε να δείτε άρθρο με ταινίες στα poll του instagram και δεν θα σας χαλάσω χατήρι. Να πω ότι δεν θα μιλήσω για τις κλασσικές γλυκούλες ταινίες γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.

Αρχικά να πω το παράπονο μου. Παιδιά δεν ξέρω αν συμβαίνει σε όλους ή μόνο σε μένα αλλά με στεναχωρεί πολύ όταν κάποιος υποτιμά την δουλειά μου ως blogger, youtuber κ.τ.λ. Όλοι για να γίνουμε expert περνάμε από ένα πιο αρχάριο επίπεδο που προφανώς και θα γίνονται λάθη. Δεν υπάρχει οδηγός με βήματα σε κάτι τέτοιο(εκτός κι αν είσαι από τους πλούσιους και πάρεις τα καλύτερα). Εγώ λοιπόν όπως και πολλά άτομα παλεύουμε μ αυτά που έχουμε. Θεωρώ απαράδεκτο να πεις κακά λόγια ή να κοροϊδέψεις άτομο που μόλις έχει αρχίσει κάτι. Δεν ξέρεις ποτέ, ειδικά αν είσαι στον ίδιο χώρο, πότε θα χρειαστείς εσύ βοήθεια από αυτόν για κάτι. Γι αυτό καλύτερα να τα αποφεύγουμε και να κρατάμε ανταγωνιστική στάση απέναντι του.

Χαίρομαι πολύ που τα περισσότερα σχόλια που μου κάνουν είναι καλά λόγια κ.τ.λ αλλά αν βρεθούν μπροστά μου κάποια στιγμή τα άτομα που με στενοχώρησαν θα τα πατήσω κυριολεκτικά χωρίς προειδοποίηση .

Αυτά είχα να πω. Πάμε γρήγορα στις ταινίες τώρα!! Θα παλέψω να μην σας κάνω spoilers γενικά!

Η πρώτη ταινία ονομάζεται Breath. Είναι από τις πιο ρεαλιστικές ταινίες που έχω δει και είναι βιογραφία ουσιαστικά του πρώτου ανθρώπου που υπέφερε από πολιομυελίτιδα και είχε την θέληση να ζήσει και επαναστάτησε. Αρχίζει στην εποχή που θα ήθελα πολύ να ζω, με περιποιημένες γυναίκες που φορούν vintage φορέματα και όλα τα πράγματα να είναι πιο αθώα. Σου περνάει το μήνυμα ότι οτιδήποτε και να σου συμβεί, αν έχεις την θέληση μπορείς να αντιμετωπίσεις .

Επόμενη η Hidden Figures. Την είχα και σε κάποιο post με αγαπημένα. Είναι η ταινία που αν είσαι γυναίκα στην πληροφορική/μαθηματικά κ.τ.λ  σου δίνει το κίνητρο να μην τα παρατήσεις. Έχει έντονο το στοιχείο της διάκρισης φύλου και χρώματος αλλά γίνεται πάντα κάτι και αλλάζει όλο αυτό και για τις τρεις γυναίκες. Δεν λέω παραπάνω γιατί δεν πρέπει.

Επόμενη η Miss You Already. Πρόκειται για μία ταινία που ενώ είναι λίγο δράμα, δεν στο δίνει τόσο απότομο. Είναι η ιστορία δύο κολλητών που ζουν τα πάντα μαζί αλλά συμβαίνουν κάποια πράγματα και στις δύο που τις χωρίζουν. Δεν κάνω παραπάνω spoilers.

Fifty Shades of Grey ( όλη την τριλογία) . Ξέρω θα μου πετάξετε πέτρες τώρα αλλά πρέπει να την απενοχοποιήσουμε αυτή την ταινία. Φυσικά δεν υπερ των σκηνών βίας που δείχνει κ.τ.λ αλλά έχουν ακουστεί τόσα πολλά για τις γυναίκες που διαβάζουν ή βλέπουν κάτι τέτοια που πρέπει να μιλήσουμε. Πρώτον όλη η ιστορία είναι ελκυστική από την πλευρά που την πρόσεξε ενώ ήταν ασήμαντη( συμβαίνει και στην πραγματικότητα). Άλλαξε τις συνήθειες του γιατί βρήκε την ιδανική. Μην σας πω ότι δεν διαφέρει και πολύ από τις ρομαντικές ταινιούλες με την πρόταση γάμου, τα ταξίδια και όλα αυτά. Δεν έχω δει ακόμα την τρίτη ταινία αλλά θα σας πω σύντομα γνώμη.

Επόμενη θα σας πω μια σειρά ταινιών που πρέπει να δείτε αν θέλετε κάτι κωμικό. Πρόκειται για την σειρά ταινιών με τα lego. Ιδιαίτερα η Ninjago και αυτή με τον μπάτμαν. Παιδιά την μία με τον μπάτμαν την είχα δει στα αγγλικά και έκλαιγα απ τα γέλια, έχει πολλές ατάκες μέσα αλλά και στα ελληνικά να την δείτε πάλι έχει γέλιο. Την Ninjago την άκουγα στα ελληνικά ενώ έκανα δουλειά και γέλαγα ταυτόχρονα. Πρέπει να τις τσεκάρετε!!

Τέλος αν δεν έχετε δει harry potter , fantastic beasts μην το αμελήσετε. Πρόκειται για ταινίες φαντασίας που όποιος δεν τις έχει δει δεν έχει μεγαλώσει σωστά νομίζω. Δεν θα πω παραπάνω γιατί ελπίζω ότι οι περισσότεροι τις έχετε δει, αν όχι όμως προλαβαίνετε μέχρι τον Νοέμβρη που βγαίνει καινούριο Fantastic Beasts.

Αυτό ήταν. Ελπίζω να μην έχει βγει πολύ μεγάλο! Μην ξεχνάτε τον διαγωνισμό . Μην ξεχνάτε να κάνετε like στην δική μου Facebook Page , στο Instagram και στο youtube και να περνάτε τέλεια!! Ευχαριστώ πολύ που το είδατε και τα φιλιά μου!!

Tips

 

 

Που θα με βρείτε :
Instagram
 Facebook Page
Email me for inquirries : konsrodi@gmail.com | dailylilthings@gmail.com