/Beauty.Issue ~ Fairynails patra: Η εμπειρία μου στα Original Nail Bars

Beauty.Issue ~ Fairynails patra: Η εμπειρία μου στα Original Nail Bars

Γεια σας γεια σας!! Τι κάνετε? Ναι ξέρω ότι το άργησα αλλά είχε πρόβλημα το blog. Σήμερα θα μιλήσουμε για πρώτη φορά για νύχια και συγκεκριμένα για το κατάστημα fairynails που το βρίσκετε στο κέντρο της Πάτρας αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας (μπορείτε να τις δείτε εδώ ) .

Αρχικά να εξηγήσω λίγο τι έγινε με το blog και μετά θα μπούμε γρήγορα στο θέμα μας. Το blog τους τελευταίους μήνες έχει αρχίσει και έχει πολύ επισκεψιμότητα, που σημαίνει ότι από εκεί που είχα 2.000 επισκέψεις συνολικά τώρα πλέον πιάνει 2-3.000 μηνιαίως και έχουμε φτάσει αισίως στις 8.000 κάτι συνολικές επισκέψεις. Με αποτέλεσμα ο web-server να μην έχει πολύ χώρο πλέον και να μου κλείνει το site μέχρι τέλος του μηνός. Γι αυτό και όπως είπα και στην σελίδα θα κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι να μπορέσω να πάρω άλλο πακέτο και να έχουμε όλα τα πλεονεκτήματα πλέον. Αυτά για το blog.

Στο θέμα μας τώρα… Στα Fairynails μπορούμε να απολαύσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία περιποίησης των άκρων και του σώματος. Είναι εμπνευσμένο από το Λονδίνο και την Νέα Υόρκη και θεωρούνται τα πρώτα Original Nail Bars. Έχουν λίγους μήνες που έχουν ανοίξει στην Πάτρα και χαίρομαι γιατί πραγματοποιήθηκαν όνειρα με αυτόν τον τρόπο. Παρόλα αυτά δεν είχα την δυνατότητα να τους γνωρίσω, μέχρι που κέρδισα σε έναν διαγωνισμό (ναι είμαι και κάπου τυχερή) και δεν έχασα την ευκαιρία να κλείσω το ραντεβού μου για μανικιούρ ( γιατί τα πόδια μου τα είπαμε είναι μια πικρή ιστορία) . Καταρχήν να πω ότι σου αλλάζει η διάθεση και μόνο που μπαίνεις και βλέπεις πόσο όμορφα είναι όλα και η αύρα που υπάρχει.

Όλες έχουμε αγαπήσει αυτή τη κοπελίτσα στην Ρήγα Φεραίου.

Το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο και σε προσέχει ακόμα και στην λεπτομέρεια. Η πιο ωραία και ταυτόχρονα με πολύ δίλημμα στιγμή είναι όταν πρέπει να διαλέξεις τι χρώμα και τι εταιρεία να επιλέξεις. Έχουν 3-4 διαφορετικές εταιρείες και η καθεμία έχει την δική της ιδιότητα. Εγώ εννοείται διάλεξα να κάνω ημιμόνιμο και εννοείται θα διάλεγα κάτι με glitter μέσα( η υπερπαραγωγή αυτοπροσώπως ) . Μετά ήμουν ανάμεσα σε 3 χρώματα( τα 2 προς το γκρι και το ένα πιο ανοιχτό και ταυτόχρονα λίγο πιο εμφανές) και τελικά διάλεξα μια γκρι με glitter απόχρωση της Peggy Sage( μην με ρωτήσετε όνομα) που την αγάπησα πολύ. Και γενικά η όλη περιποίηση των άκρων είναι υπέροχη, σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. Επίσης να πω ότι στα fairynails( μάλλον μόνο στην Αθήνα) λειτουργεί και σχολή εκμάθησης. 

 

Συμπεράσματα: Πλέον είμαι στην 3η βδομάδα και όπως είναι γνωστό στο ημιμόνιμο αρχίζει να κάνει κενό μεταξύ δέρματος και νυχιού γιατί τα νύχια μακραίνουν. Και επίσης είναι σε καλή κατάσταση που σημαίνει ότι είναι καλή εταιρεία.

Εδω βλέπετε πιο εμφανές αυτό που προσπάθησα να σχολιάσω

Τέλος να πω ότι είναι πολύ βολικό το ότι βρίσκεται κέντρο γιατί πηγαίνεις, κάνεις την υπηρεσία που θες και μετά συνεχίζεις την βόλτα σου και δεν περιορίζεσαι. Επίσης έχουν φοιτητικές προσφορές όλο τον χρόνο και αυτόν τον μήνα έχουν μία προσφορά που κάθε Τετάρτη μπορείς να πας μαζί με την φίλη σου για manicure και να πληρώσετε 20 ευρώ( 10+10 ευρώ δηλαδή). Νομίζω ότι τα είπα όλα σε ένα άρθρο και ελπίζω να σας αρέσει!! Πείτε μου αν έχετε πάει κι εσείς ή αν θέλετε να πάτε μετά από αυτό το άρθρο!!

Που θα βρείτε το Fairynails Patras:

Facebook Page

Site

Instagram

 

 

Μην ξεχνάτε να κάνετε like στην δική μου Facebook Page , στο Instagram και στο youtube και να περνάτε τέλεια!! Ευχαριστώ που το είδατε και τα φιλιά μου!!

Tips

 

 

Που θα με βρείτε :
Instagram
 Facebook Page
Email me for inquirries : konsrodi@gmail.com | dailylilthings@gmail.com