/Fashion.Closet ~ Έξυπνα Tips and Tricks για το ντύσιμο μας

Fashion.Closet ~ Έξυπνα Tips and Tricks για το ντύσιμο μας

Γεια σας και πάλι!! Τι σας έχω σήμερα? Έξυπνα Tips για να αξιοποιούμε όλα μας τα ρούχα και να ντυνόμαστε έξυπνα! Η ιδέα αυτή μου ήρθε από κάποιες μέρες που μου έλεγαν κάποια στιλιστικά προβλήματα και έβρισκα τις λύσεις. Οπότε είπα να το μεταφέρω εδώ γιατί ποια είμαι εγώ για να μην σας μορφώσω!! Να πω ότι επειδή τα έχω λίγο μπερδεμένα στο μυαλό μου από διάφορες εποχές δεν θα επικεντρωθώ μόνο στον χειμώνα, ή μόνο σε γυναίκες ( θα παλέψω για να μην υπάρχει πολύ αδικία σήμερα).  Ας μην μονολογήσω άλλο και πάμε να ξεκινήσουμε!!

Tips and Tricks

Εντάξει το πρώτο είναι λίγο αδικία αλλά μπορείτε να το μάθετε να το λέτε στις κοπέλες σας!! Λοιπόν έστω κορίτσια ότι έχετε ένα κολάν( ίσως πολύ καιρό ίσως και πιο λίγο) το οποίο για τον οποιοδήποτε λόγο σας πέφτει. Πόσες φορές έχουμε περάσει αυτό το πρέπει να ανεβάσω το κολάν μέσα στον κόσμο? Που δεν είναι και κομψή κίνηση!! Είμαι σίγουρη ότι εσείς θα το βγάλετε άχρηστο και θα θέλετε να το πετάξετε, σε περίπτωση όμως που το αγαπάτε και δεν θέλετε να το αποχωριστείτε… Θα κάνετε το εξής κόλπο… Θα βάλετε το κολάν σας μέσα από ένα κορμάκι( ναι καλά βλέπετε. Εννοείται οτιδήποτε και να έχετε ) και για να μην φαίνεται άσχημα θα φορέσετε από πάνω μία μακριά μπλούζα ή ένα μακρύ πουκάμισο ή ένα φόρεμα. Το κορμάκι θα εμποδίσει το κολάν να σας πέσει και έτσι θα είστε αξιοπρεπείς και θα φοράτε και το αγαπημένο σας κολάν!!

Tips

Μιας και είμαστε μετά από γιορτές και πιάσαμε όλοι τα γλυκά και μπορεί και να παχύναμε λίγο (καλή καρδιά) και κάποια παντελόνια δεν θα μας μπαίνουν ή δεν θα είναι σταθερό το φερμουάρ. Θα σας πω δύο τρόπους για να κλείσει το παντελόνι μας  ή και να μην μας πέφτει το φερμουάρ (να φύγει κι η γκρίνια από την ζωή μας). Ο ένας είναι με ένα λαστιχάκι μαλλιών και έχεις ως εξής: παίρνουμε το λαστιχάκι και το περνάμε από το κουμπί και μετά από την τρύπα του παντελονιού και μετά πάλι από το κουμπί, κατεβάζουμε την μπλούζα μας να μην φαίνεται και όλα καλά! Ο δεύτερος που πρόκειται για το φερμουάρ είναι με ένα κρίκο για μπρελόκ. Η διαδικασία του έχει ως εξής: περνάμε τον κρίκο από το φερμουάρ, το περνάμε γύρω από το κουμπί και μετά κλείνουμε το παντελόνι και δεν φαίνεται κιόλας.

Tips

Αν για κάποιο λόγο κοπεί κάποιο κουμπί από το πουκάμισο μας ( ή την ζακέτα μας)  τότε χωρίς να πανικοβληθούμε κάνουμε το εξής: στερεώνουμε το κουμπί προσωρινά με έναν συνδετήρα και πιστέψτε με δεν θα φανεί τίποτα. Επιπλέον μια έξυπνη λύση σιδερώματος για το πουκάμισο μας είναι να το περάσουμε με ένα σίδερο μαλλιών ( για ίσιωμα εννοείται) !!

Tips

Tips

Αν είστε άνθρωπος που βαριέται εύκολα τα ρούχα του, μπορείτε πολύ εύκολα να αλλάξετε την εικόνα του. Χρησιμοποιήστε άλλο συνδυασμό ρούχων ( π.χ κάποιο πιο παλιό ρούχο με ένα καινούριο ή διαφορετικό συνδυασμό χρωμάτων) Μια εναλλακτική επιλογή και πιστεύω κυρίως για γυναίκες είναι να χρησιμοποιείτε διαφορετικά αξεσουάρ και στον κατάλληλο συνδυασμό πάντα. Μία ζώνη σε ένα φόρεμα με πιο loose μορφή ή ένα όμορφο κολιέ αλλάζει τελείως την εικόνα του ντυσίματος σας.

Tips

Τέλος όπως σας λέω πάντα, να προσπαθείτε πάντα να παίρνετε ρούχα που να συνδυάζονται με πολλά από τα ρούχα που έχετε ήδη στην συλλογή σας και έτσι δεν θα χρειάζεται να προσπαθείτε πολύ για να είστε στιλάτοι!!

                                                                                                                                     ♥

Αυτό ήταν το άρθρο! Πείτε μου αν σας άρεσε και αν θέλετε να το συνεχίσουμε ακόμα και σε άλλες κατηγορίες ( π.χ make-up tricks ) !! Είπα να μην το κάνω μεγάλο για πρώτη φορά γιατί κουράζουν!!

Alert

Πρόσθεσα στην facebook σελίδα τις κριτικές οπότε θέλω να πάτε να μου γράψετε τι σας αρέσει, τι θέλετε να αφαιρέσω , τι θέλετε να προσθέσω, ιδέες για άρθρα και ότι άλλο θέλετε.

Tips

Μην ξεχνάτε να κάνετε like στην δική μου Facebook Page , στο Instagram και στο youtube και να περνάτε τέλεια!! Ευχαριστώ που το είδατε και τα φιλιά μου!!

Tips

 

 

Που θα με βρείτε :
Instagram
 Facebook Page
Email me for inquirries : konsrodi@gmail.com | dailylilthings@gmail.com