/Fashion.Closet ~ Οι τάσεις που δεν θέλουμε( θέλω) να φύγουν από την μόδα

Fashion.Closet ~ Οι τάσεις που δεν θέλουμε( θέλω) να φύγουν από την μόδα

Γεια σας γεια σας!!Σήμερα θα μιλήσουμε για τάσεις που δεν θέλω(και ελπίζω και εσείς) να φύγουν από την μόδα. Γιατί? Γιατί δεν ξέρω πως θα επιζήσουμε χωρίς αυτές. Πριν όμως αρχίσουμε να πω για ένα μικρό θέμα που με έχει προβληματίσει πάρα πολύ. Μην με κάνετε follow με σκοπό να με κάνετε unfollow για να φαίνεται ότι έχετε εσείς πολλούς followers. Το λέω, το ξαναλέω και δεν με ακούτε και να ξέρετε ότι έχω κάνει ήδη μεγάλη εκκαθάριση και έχω δει ονόματα που το έχουν κάνει. Το θεωρώ μεγάλη βλακεία και δεν πρόκειται να σας στηρίξω αν παίζετε αυτό το παιχνίδι…Αυτό ήθελα να πω. Τι λέτε? Πάμε να ξεκινήσουμε τώρα?

Καταρχήν να πω ότι ο λόγος που γκρινιάζω όταν μια τάση φεύγει είναι ότι δεν βγάζουν διαφορετικά σχέδια. Θα έχουν 1-2 κομμάτια ως basic κι αυτό ήταν.

Η πρώτη τάση που θα μιλήσω είναι φυσικά τα T-shirts με quotes πάνω. Πολλές φορές μας αντιπροσωπεύουν, άλλες όχι αλλά είναι ότι καλύτερο και ότι πιο έξυπνο έχει κυκλοφορήσει. Προσωπικά δεν θα άντεχα να φοράω μόνο μονότονα χρώματα και basic T-shirts γι αυτό και κάνω έκκληση να μην σταματήσουν να υπάρχουν.

Αμέσως επόμενη είναι η τάση με οτιδήποτε σε τζιν ύφασμα. Πουκάμισα , παντελόνια , τζάκετς  κ.τ.λ . Είναι απλά , μας βγάζουν εύκολα από τον λαβύρινθο του συνδυασμού και σε εμάς του 90s μας θυμίζει και λίγο τα παιδικά μας χρόνια. Πώς να το κάνουμε?

Άλλη μία τάση είναι η τάση του «κουστουμιού». Λατρεύω την τάση και λατρεύω τις γυναίκες που είναι ικανές να το φορέσουν ακόμα και σε μέρος που δεν χρειάζεται. Είναι υπέροχο , δίνει στυλ και δεν χρειάζεται να το φοράτε μόνο για Business Meetings :p

Επόμενη είναι η τάση με αυτές τις χουχουλιάρικες ζακέτες για χειμώνα. Είναι ότι πρέπει για το κρύο και γι αυτό τις αγαπάμε. Επιπλέον και το παρκά που είναι επενδυμένο στο εσωτερικό του είναι ένα ακόμα που πιστεύω όλες μας δεν θέλουμε να εξαφανιστεί. Δεν έχω καταφέρει να αποκτήσω ακόμα αλλά πιστεύω ότι φέτος θα την μεγαλώσω την συλλογή μου γιατί μας περιμένει δύσκολος χειμώνας. Το είπε η NASA το είδατε?

Το συγκεκριμένο είναι pull&bear!!

Τέλος δεν θα μπορούσα να μην βάλω τα μποτάκια με τα εκκεντρικά σχέδια. Αν και θεωρώ ότι λίγες μπορούν να τα υποστηρίξουν σωστά δεν μπορούσα να μην τα βάλω σε αυτό το άρθρο. Μικρές λεπτομέρειες , έντονα χρώματα , περίεργα σχέδια κ.τ.λ είναι η μεγάλη μου αγάπη.( εντάξει μετά τα καλλυντικά). Επίσης τον χειμώνα δεν αντέχω να κυκλοφορώ με γόβες οπότε μαντέψτε γιατί αγαπάω τόσο πολύ τα μποτάκια. Ναι καλά μαντέψατε , είναι πολύ άνετα!!

Ο πρόσφατος έρωτας μου που δεν θα το αποκτήσω ποτέ :p

Αυτά είχα να σας πω. Είναι μικρό το ξέρω αλλά αυτές τις μέρες τρέχω πάρα πολύ. Είναι αυτό που λένε ότι μετά την «βροχή» βγαίνει πάντα ουράνιο τόξο. Πείτε μου αν σας άρεσε. Το επόμενο θα είναι beauty λογικά αλλά δεν σας λέω ακόμα τι θα είναι.

 

Μια τελευταία υποσημείωση. Αύριο και μέχρι την Κυριακή στην Πάτρα θα έχουμε το Patras Workshop Coding 2017. Τσεκάρετε το event. Έχει πολύ όμορφα θέματα και αύριο στις 19:00 θα κάνω και μία παρουσίαση εγώ για την HTML/CSS. Θα χαρώ πολύ να σας δω με το λάπτοπ σας εκεί. Μετά την παρουσίαση θα κάνω άρθρο με εντυπώσεις και με βίντεο αν βρω κάποιον να κρατήσει υλικό.

Μην ξεχνάτε να κάνετε like στην δική μου Facebook Page , στο Instagram και στο youtube και να περνάτε τέλεια!! Ευχαριστώ που το είδατε και τα φιλιά μου!!